Cvetlični lonec Partner Smooth Black

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Popoln črn cvetlični lonec za rože iz kombinacije stekla in plastike vam daje priložnost, da svojim najljubšim rastlinam in rožam podarite nov prefinjen dom.

Ni vam več treba porabiti veliko denarja, da bo vaš prostor končno zasijal! Sreča, tudi moda, se je vedno skrivala v malenkostih… Naš okrasni lonec je primeren, da vašemu prostoru da duh popolne notranje ozaveščenosti.

Slediti trendom še nikoli ni bilo lažje! Lonec je najboljša izbira, če želite svoji dnevni sobi, delovni sobi ali pisarni dodati pridih prefinjenosti.

Toda kdo je rekel, da cvetlični lonci niso popolna izbira za vaša okna? Mi zagotovo nismo!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
70 cm 30 cm
90 cm 37 cm
120 cm 50 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.