Darilna embalaza

Poslovna darila in embalaža

Poslovna darila izkažejo pozornost in zahvalo našim poslovim partnerjem. Običajno izkoristimo prednovoletni čas za tako pozornost našim strankam. S tem izkažemo svoj odnos in svoj okus ter izvirnost, zato morajo biti poslovna darila skrbno izbrana.

Poslovna darila lahko izberemo za posamezno stranko, ki jo dobro poznamo, ali pa naj poudarja našo dejavnost ali naj bo uporabno, da bo opozarjalo na našo firmo več časa. Poslovno darilo je lahko vino, liker, šampanjec in za ta namen imamo lepe kartonske škatle za eno ali dve steklenici.

Škatla je lahko iz naravnih materialov z ročajem ali lepa škatla z zlato površino ravno tako z ročajem ali brez njega. Škatle so lahko tudi drugih oblik, velikosti in raznih barv. Lahko so enozložne ali s pokrovom. Seveda je mnogo bolj čarobna in bogata škatla s pokrovom. Za vina imamo tudi razne nosilne vrečke z lepim ročajem ali celo razne druge domiselne dekorativne vrečke.

kontakt

Katalog

Oglejte si katalog darilne embalaže. Zagotovo boste našli nekaj zase.

Lahko nas pa obiščete v razstavnem salonu in za vas skupaj poiščemo pravo darilno embalažo.

image
Ogled kataloga
poslovna darila

Polipropilenske ali papirnate darilne vrečke

Poslovna darila lahko pakiramo in zavijamo v polipropilenske ali papirnate darilne vrečke. V Promaku lahko dobite darilne prozorne vrečke z dno ali brez njega raznih dimenzij. Polipropilenske vrečke so prozorne vrečke kot celofan. Poslovna darila poklanjamo tudi v nosilnih darilnih vrečkah. Te darilne vrečke imajo ročaj. Vrečka naj bo enobarvna, taka je bolj elegantna in ne vsiljiva.

Novoletni aranžmaji

V Promaku ponujamo tudi veliko izbiro samo poslovnih daril, kot so novoletni aranžmaji ali adventni venčki s štirimi svečami ali pa venčki za na vrata. Take aranžmaje je potrebno primerno spakirati in zaviti v lepo embalažo.

darilne skatle

Poslovno darilo – dišeče sveče

Lepo poslovno darilo so dišeče sveče, ki si jih stranke rade prižigajo v zimskem času. Spakirane so v embalažo, ki je dekorativna. Lahko je zavezana s pentljo na kateri je natisnjen logotip firme ali pa napis srečno ali kaj podobnega. Sveče imajo lahko razne zimske motive. Zanje je pomembno, da lepo gorijo, se ne cedijo in ne smrdijo oziroma so iz palminega voska ali sojine masti.

Poslovna darila lahko pakiramo in zavijamo v polipropilenske ali papirnate darilne vrečke. V Promaku lahko dobite darilne prozorne vrečke z dnom ali brez njega raznih dimenzij. Polipropilenske vrečke so prozorne vrečke kot celofan. Poslovna darila poklanjamo tudi v nosilnih darilnih vrečkah. Te darilne vrečke imajo ročaj. Vrečka naj bo enobarvna, taka je bolj elegantna in ne vsiljiva.

V Promaku ponujamo tudi veliko izbiro samo poslovnih daril, kot so novoletni aranžmaji ali adventni venčki s štirimi svečami ali pa venčki za na vrata. Take aranžmaje je potrebno primerno spakirati in zaviti v lepo embalažo.

darilo svece
diseci potpourri

Poslovna darila – dišeči potpouri

Kot poslovna darila lahko poklonimo tudi dišeči potpouri v prozorni vrečki z dnom ali v lepih steklenih posodah s pokrovi. Tako poslovno darilo deluje na več čutil – vid in vonj in to ostane v spominu mnogo dlje. V potpouri mešamo razne vrste suhega cvetja, plodove, suhe lističe raznih barv. Lahko odišavimo z eteričnimi olji, lahko pa kar priložimo stekleničko eteričnega olja, da si sami odišavijo v dekorativnih krožnikih skledicah ali posodah s pokrovom.

Lepo poslovno darilo je tudi potpouri sivke. To je čudežna rastlina saj njen vonj ostaja skozi mnoga leta, ko jo spet pomečkamo, spet diši. Zato so mošnjički iz blaga najbolj primerna embalaža za sivko. Tako se nam niti ne praši in lahko jo v vrečki mečkamo.

Potrebujete pomoč pri dekoraciji dogodka? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
image