masne na poteg 1

Pentlje na poteg

Mašne na poteg – najenostavnejši način izdelave mašen za poroko, ki jih zavežete na avtomobile. V nekaj sekundah izdelate pravo poročno mašno za avtomobile. Ne verjamete? Poglejte video, kako izdelamo mašno na poteg!

Pokličite zdaj in naročite mašne na poteg. Mašne na poteg pošiljamo tudi po pošti. Pokličite 051/621-748 ali 01/430-08-03.

Širina mašen na poteg je 5cm ali 3cm. V paketu je pakiranih 50 mašen na poteg.

AKCIJA

50 mašen na poteg – 18,60€

Pokličite zdaj in naročite mašne na poteg.
Mašne na poteg pošiljamo tudi po pošti.

kontakt pokličite nas
masne avto poroka 2
masne na poteg 2
masne avto poroka

Mašna na poteg na avtomobilu

Z mašno na poteg okrasite vse avtomobile, ki sodelujejo na poroki. Mašna na poteg na avtomobilu služi tudi kot oznaka voznikom, ki si sledijo v poročni koloni. Preostanek mašen na poteg Vam lahko služi tudi kot dekoracija klopi v cerkvi. Za ta namen mašnam na poteg dodamo še mašno iz belega ali bež tila in tako nastane z mašno na poteg krasna dekoracija v cerkvi za minimalno ceno.

Če želimo poudariti neko barvno noto, dodamo mašnam na poteg za avtomobile košček barvnega tila, recimo v oranžni ali sveže zeleni barvi. Vse to Vam z veseljem pokažemo v Promaku.

Potrebujete pomoč pri načrtovanju poroke? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
poroka promak

Video kako narediti pentljo

Največkrat se zgodi da tik pred zdajci zmanjka časa za popolno okrasitev poroke. Zato smo za vas pripravili poseben način kako v zelo kratkem času pripraviti mašne na poteg.  Video prikazuje tudi kako jih zavežete za ogledalo na avtomobilu, da so trdno pritrjene med vožnjo, da ste se lahko brez skrbi sprostite ob prečudoviti vožnji na poročni obred.

Da bi vam še olajšali delo smo vam pripravili video na katerem se naučite pripraviti takšne mašne.