Cvetlični lonec Fa Concrete

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Granitno siv cvetlični lonec, ki navdušuje s svojim dizajnom! Ta lonec lahko spremeni vsak kotiček vašega prostora. Naše toplo priporočilo bi bilo, da ga hranite na balkonu, v sobi za goste ali dnevni sobi.

Okrasni lonec je izdelan iz stekla in plastike, kar zagotavlja maksimalno odpornost na različne vremenske razmere.

Ni nujno, da so cvetlični lonci klasični, da dopolnijo vaš prostor, večinoma je ravno nasprotno. Popolnoma se prilega v domove, ki so v odtenkih rdečih, modrih in minimalističnih (bela-sivo-črna) barv.

Če se odločite svoj dom okrasiti s tem izdelkom, vedite, da lahko pričakujete maksimalno kakovost in vzdržljivost.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
46 cm 44 cm
67 cm 66 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.