Okrasni lonec Fa High Black

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Ljudje pravijo, da je eleganco nemogoče kupiti, še posebej pri opremljanju in obogatitvi bivalnega prostora. Pravzaprav se s tem ne strinjamo. Cvetlični lonci so ljudem že od nekdaj dajali možnost, da svoj prostor uredijo na najboljši možen način in brez velikega truda, tako kot so si zamislili.

Ta črn in srednje visok okrasni lonec izgleda tako univerzalen, a vendarle drugačen. Lonec je odlična izbira za vaše predsobe, delovne sobe in dnevne sobe.

Lahko ga hranite notri ali zunaj, saj je zaradi svoje strukture (steklena vlakna) odporen na vremenske vplive. Okrasni lonec je tudi odlično darilo za poslovna srečanja, darila ali poroke.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
70 cm 34 cm
100 cm 50 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.