Priponke za naprsne sopke 1

Naprsni šopki

Naprsni šopek jih poveže v skupino in da jim pripadnost, da so na poroki. Samo tako bo poroka zanimiva, uspešna, vse se bo odvijalo tako kot ste si želeli. Poroka bo družabna, ne bo vam potrebno skrbeti za dobro vzdušje in prav takšna kot ste si želeli, da bo vaš poročni dan.

Naprsni šopki naj se barvno skladajo s poročnim šopkom in poročnimi konfeti. Naj tudi naprsni šopki nosijo barvno noto poroke. Naprsne šopke lahko izdelati sami iz svilenih rožič, dodate jim drobne listke in gipsofilo, ki naprsni šopek naredi nežen in zanimiv. Mogoče vam kaj cvetja ostane iz poročnega šopka, ki ga lahko vključite tudi v naprsne šopke. Rožice, listke in gipsofilo povežete s tanko žico v spirali, lahko je srebrne ali zlate barve. Kasneje peclje naprsnega šopka ovijete z barvnim »tejpom«, ki ga dobite v Promaku.

Galerija slik Kontakt
Svilen trak naprsni sopek
barvna nota poroke

Barvna nota poroke

Naprsni šopki naj se barvno skladajo s poročnim šopkom in poročnimi konfeti. Naj tudi naprsni šopki nosijo barvno noto poroke. Naprsne šopke lahko izdelati sami iz svilenih rožič, dodate jim drobne listke in gipsofilo, ki naprsni šopek naredi nežen in zanimiv. Mogoče vam kaj cvetja ostane iz poročnega šopka, ki ga lahko vključite tudi v naprsne šopke.

Rožice, listke in gipsofilo povežete s tanko žico v spirali, lahko je srebrne ali zlate barve. Kasneje peclje naprsnega šopka ovijete z barvnim »tejpom«, ki ga dobite v Promaku.

Potrebujete pomoč pri načrtovanju poroke? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
poroka promak

Izdelava naprsnih šopkov

S kombinacijo rožič in pentljic izdelanih iz trakov lahko dobite skoraj vsako barvo, ki si jo želite in jo uskladite z barvo poroke. Da boste naprsni šopek lahko pritrdili na obleko, uporabite talilno lepilo ali silikon, s katerim pritrdite zaponko ali broško na naprsni šopek. Tako je naprsni šopek za svata narejen.

Izdelava naprsnih šopkov je preprosta in jih lahko izdelate sami. Veliko idej boste dobili v Promaku. Izdelavo pa lahko prepustite tudi nam. Da bo poroka potekala brez velikih naporov pa lahko izdelavo naprsnih šopkov prepustite nam. Dekorirali jih bomo v lepo belo košarico, ki ji bomo dodali pentlje na poteg in poročne pentlje.

Pri nas dobite tudi drugo poročno dekoracijo, kot so pentlje na poteg, poročni konfeti, poročna vabila in druge poročne dekoracije za mize. Za okrasitev avtomobilov boste lahko uporabili preproste pentlje na poteg, ki jih izdelate v sekundi.

Naprsni sopek
image 11

Naprsni šopki naj bodo lahki in primerni za tople dni

Naprsni šopek je najbolje, da je narejen iz svilenih rožič saj se v toplih poletnih dneh sveže cvetje lahko dokaj hitro posuši in na dan poroke lahko že oveni. Tako poroka ne bo taka, kot ste si jo želeli. Naprsni šopki iz svilenih rožic tudi ne mažejo obleke.

Razni naprsni šopki iz svežega cvetja lahko obleko svatom hitro umažejo in tako se svatje na poroki ne bodo počutili sproščene.

Poročni šopki naj bodo lahki in narejeni iz umetnih rožič, saj je poroka običajno v toplih dneh, svatje pa so oblečeni v poletna oblačila.

Pri nas v Promaku imamo že izdelanih veliko vzorčkov – naprsni šopek, ki vam pomaga pri izdelavi.