Cvetlični lonec Kubis White Glossy

Od: 159,00 

Bel visok cvetlični lonec iz steklenih vlaken lahko dopolni lepoto vašega ljubljenega doma. Cvetlični lonci se že od nekdaj uporabljajo za različne namene, vendar ne smemo pozabiti, da vašim prostorom dajejo veliko mero prefinjenosti, z minimalnim trudom.

Ta okrasni lonec lahko uporabljate tako znotraj kot zunaj, saj je izdelan iz skrbno izbranega in trpežnega materiala.

Cvetlični lonec je zanimive oblike, naše priporočilo pa bi bilo, da ga uporabite v jedilnici, dnevni sobi ali poslovnem prostoru.

Pokažite svoj smisel za stil na zelo preprost način!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
35 cm 35 cm 70 cm
40 cm 40 cm 90 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.