porocni konfeti

Poročni konfeti ali darilca svatom

Poročni konfeti – njihov dejanski namen je sporočilo svatom o novem priimku in imenih novoporočencev ter datumu poroke, ki je napisano na malem listku.

Od naše izvirnosti pa je odvisno, kako ta listek okrasimo. Lahko so to male papirnate škatlice z bomboni – poročni konfeti, lahko so to mošnjički, lahko so to druge dekoracije- dišeča sivka v mošnjičku, razne posodice z vgraviranimi imeni in datumom poroke. Ta darilca s svojima imenoma in priimkoma mladoporočenca podarita svojim svatom v zahvalo, ker lahko njuno srečo in veselje delita z njimi.

Poročni konfeti – škatlice ali mošnjičke so običajno okrašeni v stilu poročnega šopka ali naprsnih šopkov in sicer s trakovi, rožicami, srčki, perlami ali biseri. Lahko so kot dekoracija metulji, pikapolonice, prstani ali kaj drugega, kar je v skladu s celostno podobo poroke.

Poročni konfeti so dolgotrajen spomin svatom na poroko mladega para, zato jih moramo oblikovati še s posebno prefinjenim okusom.

Galerija slik Kontakt
konfeti poroka
porocna darila svatom

Darilca svatom

Poročne konfete ponudimo po navadi ob koncu zabave, ko svatje odhajajo domov.

Konfete ali druga darilca običajno podarjamo na družino. Napravimo pa jih kar nekaj več še za sosede, prijatelje ali sodelavce, ki niso bili povabljeni na poroko, so nam pa stali ob strani, nam čestitali ali prinesli poročno darilo. To je drobna pozornost, ki pa ima velik učinek.

Poročni konfeti lahko krasijo tudi vsak krožnik kot poročna dekoracija mize. Če so poročni konfeti bolj komplicirane poročne dekoracije ali če nimate časa je izdelava poročnih konfetov možna tudi v Promaku, drugače pa je izdelava poročnih konfetov običajno enostavna in jih lahko povežete in dekorirate tudi sami.

Konfeti tudi za krst obhajilo in birmo

Konfeti pa se uporabljajo tudi za krst, obhajilo ali sveto birmo.

Tudi tu je pomembno ime in datum dogodka, ki ga natisnemo ali napišemo na male lističe. Izdelajo se podobno kot za poroko le da imajo drugačne simbole-copatke, dudice, male angelčke ali simbole za obhajilo ali birmo.

Potrebujete pomoč pri načrtovanju poroke? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
poroka promak
porocni konefti 2