Okrasni lonec Elegant Banana

Od: 119,00 

Šifra: P-701051 Kategoriji: ,

Visok in ozek okrasni lonec za rože iz 100% naravnih materialov. Ta cvetlični lonec dolguje svojo čudovito barvo listu bananinega drevesa, iz katerega je narejen. Barve se za bolj naraven videz naravno prepletajo in mešajo. Postavite ga v vaš ljubljenem dom, da bo trajal čim dlje.

Okrasni lonci za rože krasijo naš dom, danes pa lahko končno izberete zase in svoje najdražje nekaj, kar izžareva življenje, gozd in naravo.

Cvetlični lonci naše proizvodnje so vedno 100% kakovostni, a ne samo to, so tudi unikatni. Prepričani smo, da želite svoj prostor obogatiti na povsem drugačen način, mi smo tu, da vam to omogočimo!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
60 cm 28 cm
75 cm 30 cm
90 cm 31 cm
100 cm 36cm
Dimenzija:

, , ,

BANANA – LES

Okrasne lonce lahko izdelamo tudi iz listov banane. Takšni lonci so vedno lakirani, da dosežejo najbolj razkošen in prefinjen videz. Notranji del, torej kalup, je izdelan iz poliestra.

Priporočljivo je, da za okrasitev notranjosti uporabite okrasne lonce iz tega materiala.

Bananin list ne trpi zunanjih vremenskih razmer, zato je priporočljiva uporaba znotraj.

Ta material je zelo iskan, saj prispeva k naravnosti prostora, v katerem so takšni lonci. Marsikdo se odloči za takšne okrasne lonce tudi za večje poslovne prostore, ker dodajo pravo mero elegance.

Na voljo je v različnih naravnih tonih in barvah, najpogostejši odtenki pa so rjavi. Sčasoma ne prevzame drugačne barve in je dolgotrajen in trpežen material.

Poleg vsega naštetega je izdelava okrasnih loncev iz listov banan tudi okolju prijazna, kar še dodatno poudarja pomen, zakaj si vse več ljudi želi izbrati ta material zase in za svoj dom.