Korito za rože Balcony High White Glossy

379,01 

Vam je všeč geometrija? Naša ekipa je posebej oblikovala inovativno korito za rože, ki nam ga lahko zavidajo tudi največji svetovni trendi.

Pravokotno svetleče korito je marmorne kremne barve, ki odlično doda toplino v vsak kotiček vašega doma.

Izdelano iz posebnega materiala “FIBERGLASS” oz. steklenih vlaken, tako da je primerno za uporabo zunaj (odporno na dež in sneg) in v notranjosti.

Primerno je tudi kot darilo, še posebej za kakšne posebne dni, ko želite izraziti vso ljubezen do najdražjih. Prepričani smo, da bi s tem koritom za rože razveselili vse, ki obožujejo rože.

Kateri dodatki za dom so vam najbolj všeč? Kako vi polepšate svoj vrt?


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
88 cm 30 cm 75 cm
Dimenzija:

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.