novoletni okraski banner 1

Okraski za novoletno smreko

Novoletni okraski so nepogrešljiv del novoletne dekoracije.

V naši trgovini lahko najdete okraske za najbolj moderne božične in novoletne dekoracije domov in poslovnih prostorov ter trgovinskih izložb. Na voljo so vam božični okraski v vseh velikostih in barvah. Poleg novoletnih okraskov lahko pri nas izbirate še med adventnimi venčki, novoletnimi aranžmaji, božičnimi aranžmaji in še mnogo več.

Prepričani smo, da so v naši ponudbi novoletni okraski za vsak okus. Novoletni okraski so tudi primerno poslovno darilo, ki bo vaše partnerje spominjalo veliko časa.

Novoletne okraske obesite na najlepše umetne smreke izdelane iz novega materiala PE, ki daje čisto naraven videz.

Obiščite nas in si oglejte največjo izbiro NOVOLETNIH IN BOŽIČNIH OKRASKOV v Sloveniji.

galerija slik spletna trgovina kontakt
novoletni okraski

Tudi letos vas PRO-MAK razvaja z bogato božično in novoletno ponudbo.

Obiščite nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani.

Kako do nas pokličite nas
okraski 2

Ponudba novoletnih okraskov

  • Okraski za jelko – Novoletna jelka brez okraskov ne pričara takšnega božično novoletnega vzdušja kot božično drevo s prestižnimi novoletnimi okraski.
  • Adventni venčki – Vsak adventni venček je sestavljen iz štirih okrasnih sveč, ki se jih prižge vsako adventno nedeljo. Za vse tiste, ki sveč ne prižigajo zaradi varnosti sporočamo, da imamo letos v podjetju Pro-Mak posebne varnostne sveče, ki se tik pred koncem same ugasnejo. Zato prižigajte sveče, kajti le tako adventni venček zažari v polnem sijaju. Adventni venček ni nujno, da je v obliki kroga ampak je lahko tudi v drugih oblikah, ki jih najdete v Pro-Maku. Imejte na mizi unikaten adventni venček.
  • Adventni aranžmaji – Unikatni novoletni aranžmaji so tudi čudovito darilo za vsakogar. Pri nas Vam izdelamo novoletni aranžma po vaših željah in zahtevah. Oblikovale ga bodo roke posebnih mojstrov oblikovanja in tako bo novoletni aranžma dobil še dodatno vrednost.
  • Božični aranžmaji – Božični aranžma je krasno darilo za vse prijatelje in znance.
  • Okraski za božič – V naši ponudbi lahko izbirate med številnimi okraski za božič, ki ji lahko podarite tudi svojim najdražjim.

Božična zvezda in adventni aranžma

V podjetju Pro-Mak smo prepričani, da sta božična zvezda in adventni aranžma nepogrešljiv del božično novoletne dekoracije. Vabimo vas v našo trgovino, da si ogledate ponudbo in najdete prave okraske za vaše prostore.

Pomembna stvar za lepo okrasitev je izbor oblike božičnih okraskov. Lepo je, če imamo na jelki kroglasto obliko, vendar same krogle dajo smreki zelo težak, sicer moderen občutek – namenjeno za poslovne dekoracije – za mesta, kjer ljudje hodijo samo mimo.

Kjer pa želimo, da se zaustavijo ali za vzdušje doma, pa moramo kroglam dodajati še druge oblike.

Potrebujete pomoč pri dekoraciji prostora za Božič ali Novo leto? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
svetovanje
bozicna zvezda
bozicek 1

Božični okraski

  • Špice – te nam predstavljajo storže v naravi ali ledene sveče. Postavljamo jih na koncu vej, da imajo prostor in da lepo visijo. Ta element je zelo viden, zato mora biti zelo premišljeno pozicioniran.
  • Razpršeno obliko na novoletni jelki nam predstavljajo pentlje, snežinke, zvezdice, razne figurice in drugi božični okraski – izbor je neomejen, samo barvno mora biti usklajen. Tudi toliko razpršenih dekoracij razporejamo v vmesne prostore tistih nastalih trikotnikov.
  • Na novoletni jelki zelo lepo urejajo tudi linije. Zato uporabimo verižice, ki jih speljemo v obliki spirale ali lepih valov.