Cvetlični lonec Fa White Glossy

Od: 168,99 

Če vam je všeč preprost, a prefinjen slog, vas bo ta okrasni lonec navdušil. Je bele barve in idealne velikosti za vsakogar.

Cvetlični lonci naših oblikovalcev so izdelani iz visokokakovostnih in vzdržljivih materialov, saj je kvaliteta naših izdelkov vedno na prvem mestu.

Lonec za rože je idealen pripomoček za vsak prostor, zaradi njegove sestave pa ga lahko hranite tudi zunaj. Različne vremenske razmere ga ne bodo poškodovale.

Cvetlični lonec je idealen dom za vaše najljubše rastline, za katere že tako dobro skrbite.

Če morda iščete popolno darilo za ljudi, ki so vam pomembni, vedite, da s to izbiro ne morete zgrešiti.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
46 cm 44 cm
67 cm 66 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.