umetna oliva

Umetno drevo kot dekoracija

V PROMAKU vam po vaših željah izdelamo skoraj katerokoli umetno drevo, naj si bo umetni hrast, umetna smreka, umetni borovec, umetni benjamin – fikus ali celo umetna oljka – umetna oliva. Zamislite si lahko katero koli višino in košatost umetnega drevesa ali umetne palme.

Umetno drevo z naravnim deblom. Največkrat umetno drevo izdelamo na osnovi pravega suhega debla na katerega oblikujemo krošnjo iz umetnih vej. Umetna drevesa so namenjena predvsem za notranjo uporabo in ne v stiku z UV žarki, saj lahko na soncu umetni listi spremenijo barvo.

Galerija slik Kontakt
umetno drevo oliva plasticna 2
umetna palma cykas

Umetne palme

Umetne palme so lepa dekoracija zimskih vrtov in prostorov, kjer ni veliko svetlobe. Umetne palme vam lahko izdelamo tudi po naročilu v kateri koli višini. Palme lahko dobite s širokimi listi ali ozkimi. Prav tako imamo v naši ponudbi tudi umetno banano, kokosovo palmo, cykas palmo, aracea ali areca palma…

Umetni benjamin – fikus

Poletna dekoracija je sestavljena iz sivke oziroma lavande in umetnih oljk, kar nas spominja na stare grške čase. Trend poletja so seveda posebne umetne palme, umetno sadje, umetne oljke in drugo poletno svileno cvetje.

Pri nas imamo že razstavljene umetne oljke, palme in umetni benjamin in druga umetna drevesa. Seveda pa vam lahko po naročilu izdelamo umetno oljko ali benjamin po vaših željah in dimenzijah.

plasticna oliva
umetna oljka

Umetna oljka – oliva

Umetna oljka – oliva vas lahko celo leto spominja na mediteran in poletje. Naravna oljka je zahtevna rastlina in ne uspeva v vseh pogojih zato vam v Promaku nudimo umetno drevo oljko, ki je narejena iz naravnega stebla in umetnih vej oljke. Deluje kot, da je naravna in jo je težko prepoznat, da je umetna. Na vejicah oljke so tudi plodovi – umetne olive.

Potrebujete pomoč pri dekoriranju prostorov? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
umetni kaktus aloe vera

Galerija slik