Okrasni lonec Boat Smooth Black

Od: 228,99 

Razmišljate o prenovi lastnega prostora? Niste pripravljeni vložiti veliko energije in truda v to? Ali je to res sploh potrebno? V resnici ne!

Predstavljamo naš nov cvetlični lonec, ki je idealna izbira za vse ljubitelje cvetja. Razumemo, da si naši naročniki želijo nekaj novega, trpežnega, nekaj, kar lahko prenese tako zunanje razmere kot notranje ‘nepopolne’ pogoje za gojenje rož.

Rešitev? Imamo jo! Okrasni lonec za rože moderne oblike črne minimalistične barve je izdelan iz kombinacije stekla in plastike.

Ta cvetlični lonec bo vaš dom napolnil s popolnoma novo energijo, vašim najljubšim rastlinam pa zagotovil optimalen razvoj.

Cvetlični lonci spremenijo življenje vašim rastlinam na bolje!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
46 cm 10 cm 13 cm
69 cm 33 cm 20 cm
90 cm 39 cm 35 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.