SPLOŠNA POGOSTA VPRAŠANJA

Da, nahaja se na Hladilniška pot 42, 1000 Ljubljana, kjer vaš čaka razstavni prostor v velikosti 300m2.

Umetne zelene stene imajo 3-letno garancijo, za vse elektronske naprave pa velja 1-letna garancija na kvaliteto.

V primeru, da izdelek ne deluje pravilno ali ne deluje v skladu z vašimi pričakovanji, nas kontaktirajte na telefon 01 430 08 03 ali preko e-pošte info@promak.si, kjer vam bomo lahko pomagali s potrebnimi pojasnili.

Kupljene izdelke nam lahko pošljete v servisni pregled po pošti v primerni paketni embalaži.

Da, v nakupnem postopku imate možnost, da izberete dostavo na drug naslov.

Strošek dostave paketov v vrednosti do 50 EUR, je 5 EUR z vključenim DDV-jem, oz. po veljavnem ceniku Pošte Slovenije ali podjetja GLS. Paketi nad 50 EUR imajo brezplačno dostavo.

Izdelke bomo dostavili s Hitro pošto GLS ali s Pošto Slovenije v primerni paketni embalaži.
V kolikor vas ob obisku poštarja ne bo doma, vam bo le-ta pustil obvestilo o prispeli pošiljki.
Paket z naročenimi izdelki vas bo na dogovorjenem prevzemnem mestu čakal še 5 dni (GLS) oziroma 8 dni (Pošta Slovenije). V tem roku ga lahko prevzamete na dogovorjenem prevzemnem mestu.

Če niste prejeli predračuna za svoje naročilo, nas kontaktirajte na telefon 01 430 08 03 ali preko e-pošte info@promak.si.

Da, v nakupnem postopku imate možnost, da izberete možnost nakupa kot pravna oseba.

Naročeno blago bo dostavljeno, če bo to le mogoče, v običajnem zakonskem roku, ki znaša 30 dni od prejetega naročila, vendar je povprečni čas dostave 1-5 dni od prejetega naročila.

Naročene izdelke plačate na naslednji način:
1. Plačilo po povzetju
2. Plačilo po predračunu preko spletne banke (UPN obrazec)

V 1. primeru blago plačate z gotovino ob prevzetju, pri čemer strošek prenosa denarja (t.i. vplačnina) krije kupec. V primeru pošiljanja z dostavno službo GLS pa je ob prevzemu možno tudi plačilo z bančno kartico Maestro, MasterCard ali Visa.

V 2. primeru blago plačate preko svoje spletne banke, pri čemer vam banka zaračuna provizijo za plačilo UPN naloga po svojem veljavnem ceniku.

Za pravne osebe veljajo enaki pogoji naročanja in plačila izdelkov.

Kot kupec imate pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov vrnete izdelek. To storite tako, da nam pišete preko obrazca za kontakt ali pošljete sporočilo na info@promak.si.

Prejete artikle morate vrniti nepoškodovane in v nespremenjeni količini, razen če je artikel prispel že poškodovan. Artikel morate vrniti v originalni embalaži, s priloženo kopijo računa in natisnjenim obrazcem z napisanimi zahtevanimi podatki – v kolikor nimate možnosti tiskanja obrazca, se zgledujte po njem.

Med osebne podatke ob vračilu blaga zapišite številko vašega osebnega transakcijskega bančnega računa, kamor naj se nakaže plačana kupnina, saj vračilo le-te, v gotovini oziroma s poštno nakaznico ni mogoče.

Denar vam bomo vrnili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.

POGOSTA VPRAŠANJA O ZELENIH STENAH

Montaža manjših zelenih sten je zelo enostavna, zato sledite navodilom na spletni strani.

Za večje montaže, nas lahko kontaktirajte preko telefona 01 430 08 03 ali preko e-pošte info@promak.si

Ne, material in orodje lahko kupite v specializiranih trgovinah za dom in gradbeništvo.

Namestite jo lahko skoraj povsod. Potrebno je imeti le stabilno podlago, v katero lahko zabiješ žeblje ali zavrtaš vijake.

V povprečju ima panel v velikosti 50×50 cm 0,8 kg, panel v velikosti 100×100 cm pa 3,2 kg.

Da, vse naše zelene stene so odporne na UV žarke, tako, da so primerne tudi za zunanjo namestitev, na balkonih, dvoriščih in terasah.

Umetne zelene stene ne potrebujejo nobenega posebnega vzdrževanja, nege ali zalivanja.

Umetno zeleno steno v notranjem prostoru lahko vsake toliko časa očistimo z metlico za prah, zeleno steno, ki pa se nahaja na zunanji površini, pa lahko splaknemo z vrtno cevjo.