Lonec za rože Red Partner Mod

Očarljiv rdeč visok keramičen okrasni lonec, sijajni zaključek za sodoben dekor. Popoln kos za dodajanje barve in stila vsakemu prostoru.

Od: 289,01 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Zapeljiv in živahen, ta visok rdeč keramični lonec za rože je simbol strasti in vitalnosti. Njegov sijajni zaključek, ki se igra s svetlobo, v vsak prostor vnese toplino in dinamiko. Visok in eleganten, z gladkimi linijami, ki se dvigajo navzgor, ta lonec doda vašemu okolju sodoben, a klasičen pridih. Več kot le funkcionalnost, je izrazit kos, ki pritegne poglede s svojo globoko, rubinasto rdečo barvo. Kot nalašč za dramatične visoke rastline ali kot samostojen dekorativni element je ta okrasni lonec idealna izbira za dodajanje razkošja in stila vašemu bivalnemu prostoru.

Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.