Okrasni lonec Egg mother of pearl

Od: 609,00 

Šifra: P-701007 Kategoriji: ,

Iskanje najlepšega lonca za rože se morda sliši kot izziv, a ste že razmišljali o materialih iz katerih so izdelani? Toplo priporočamo, da razmislite o nakupu lonca iz najbolj naravnih in prefinjenih materialov.

Naša ekipa je prišla na idejo izdelave cvetličnega lonca iz školjk, zato smo jo poimenovali “Mati školjk”.

Že sam pogled na to vazo upravičuje njeno ime in je idealno darilo za vašo mamo, sestro, ženo, punco ali še bolje babico.

Je dovolj visoka, da lahko v njej hranite svoje najljubše šopke, posadite pa tudi kaj po svoji izbiri. Naravna barva biserov.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
56 cm 44 cm
66 cm 54 cm
85 cm 70 cm
Dimenzija:

, ,

BISERNA MATI – ŠKOLJKE

Vaze iz pravih školjk so postali pravi hit po vsem svetu! Školjke so prave, včasih pa so bili v njih biseri.

Ročno izdelane vaze iz pravih školjk so prava umetnost! Predvsem so v dveh različicah, brušeni in lakirani, kupci pa se za izdelek odločijo harmonično v popolni kombinaciji videza svojega bivalnega prostora.

Pomembno je omeniti, da naj ljubitelji vaz za cvetje iz pravih školjk hranijo svoje vaze čim dlje v zaprtih prostorih. Kalup je izdelan iz poliestra na katerega so dodatno vlite školjke.

Biserna mati daje prefinjen videz vsakemu predmetu in je najbolj oboževana med ljubitelji cvetja, saj v takšni kombinaciji vnese dodatno življenje in eleganco.

Zelo pogosto je ta surovina zaradi svoje edinstvenosti in prefinjenosti izbira tudi pri izdelavi unikatnih daril.

Vaze za rože iz školjk so že od nekdaj krasili domove ljudi.