Cvetlični lonec Fa High White Glossy

Od: 198,99 

Ta okrasni lonec s svojo belino osvaja srca ljubiteljev stila po vsem svetu! Narejen je iz steklenih vlaken, tako da vam ni treba skrbeti za njegovo vzdržljivost, zato ga lahko postavite kamor želite.

Lonec je snežno bele barve in daje vtis prefinjenosti in elegance. Ni potrebno, da imate slog za okraševanje prostora, dovolj je, da imate v prostoru predmet, ki vas navdušuje in ste nanj ponosni.

Cvetlični lonec, ki se odlično prilega modrim odtenkom, a tudi minimalističnim stilom.

Zakaj ne bi prav vanj posadili svojih najljubših rož? Ali pa bi raje postavili tisti čudovit šopek rož, ki vam ga je podarila vaša draga in ljubljena oseba? Izbira je vaša!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
70 cm 34 cm
100 cm 50 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.