Okrasni lonec Couple Seaside Natural

Od: 119,00 

Cvetlični lonec z rebrastimi stranicami prispeva k lepoti vašega doma! Naša ekipa strokovnjakov ga je izdelala predvsem iz izjemno trpežnih in široko uporabljenih materialov, kot je kombinacija stekla in plastike. Zato vam ni več treba skrbeti za obstojnost cvetličnega lonca, niti razmišljati o nakupu novega, saj bo ta lonec zaradi trpežnih materialov zdržal še dolgo.

Cvetovi različnih barv bodo še posebej izstopajoči, ker je ta cvetlični lonec snežno bel. Zdaj lahko vsak polepša svojo notranjost s pomočjo samo enega okrasnega lonca za rože!

Smo omenili, kako zelo vam bodo vaše rastline hvaležne za vaš novi dom?


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
42 cm 45 cm
52 cm 55 cm
60 cm 66 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.