Cvetlični lonec Buck black

Od: 24,40 

Klasika nikoli ne gre iz mode. Mislimo, da smo vsi vsaj enkrat v življenju slišali ta stavek. Klasika pravzaprav predstavlja dober okus, prave izbire, prepričanje v vzdržljivost in kakovost.

S to idejo je naša ekipa oblikovalcev izdelala ta okrasni lonec za rože.

Lonec iz steklenih vlaken vam zagotavlja dolgo življenjsko dobo in kakovost. Idealen je za vse vrste cvetja, saj zagotavlja dovolj prostora za rast rastline.

Če niste prepričani, kakšen cvetlični lonec bi radi za svoj dom, balkon ali vrt, vam toplo priporočamo, da tokrat ne tvegate in izberete klasiko.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
17 cm 20 cm
23 cm 29 cm
34 cm 38 cm
40 cm 48 cm
49 cm 60 cm
Dimenzija:

, , , ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.