Korito za rože Cube Concrete

Od: 99,00 

Posebej oblikovano korito za rože v sodobnem slogu bo navdušilo vse ljubitelje cvetja in oblikovalce, pa tudi tiste, ki želijo svoj prostor polepšati in modernizirati.

Zelo smo se potrudili, da smo naredili to edinstveno korito za rože iz FIBERGLASS-a. Prepričani smo, da bo vaša družina obogatila svoj prostor na ta sodoben, učinkovit način.

To korito za rože lahko uporabljate v zaprtih prostorih in na prostem, naš predlog pa bi bil balkon, vrt in predsoba vašega doma.

Korita za rože so primerna za kombiniranje z novejšimi stili oblikovanja in notranjosti, vendar Vam prepustimo domišljijo, da eksperimentirate in uredite svoj prostor tako, da vas bo najbolj izpolnjeval.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
30 cm 30 cm 30 cm
40 cm 40 cm 40 cm
50 cm 50 cm 50 cm
60 cm 60 cm 60 cm
Dimenzija:

, , ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.