Lonec za rože Laos Gold

Luksuzen keramičen lonec za rože s kovinskimi poudarki, zlate barve, daje vašemu domu prefinjenost in moderen sijaj. Ekskluziven dizajn za eleganten dom.

Od: 187,88 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Ta izjemen keramičen lonec za rože je prava umetnina, ki izžareva razkošje in eleganco. Njegova edinstvena oblika, ki spominja na eksotično bučo, pritegne pozornost s svojo prelivajočo se barvno paleto zlate barve. Vsaka vrsta je skrbno okrašena s sijočimi kovinskimi gumbi, ki dajejo vazi dimenzionalno teksturo in odbijajo svetlobo ter dodajo bleščečo žariščno točko prostoru, v katerem stoji.

Ne samo, da je ta vaza izjemen dodatek k vsaki notranjosti, ampak je tudi odlična izbira za tiste, ki iščejo oblikovne elemente, ki bodo pripovedovali zgodbo o njihovem izjemnem okusu. Postavite ga kot središče vaše mize ali kot eleganten poudarek na kaminu in opazujte, kako vaš prostor oživi. Ta vaza ni le posoda za rože, je izjava – prefinjena izjava o slogu, ki jo boste zagotovo občudovali in o kateri boste govorili. Kupite to vazo še danes in pustite, da njena neustavljiva lepota in brezhiben dizajn obogatita vaš dom.

Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.