Korito za rože Balcony White Glossy

Od: 89,00 

Snežno belo pravokotno korito za rože bo vaš dom napolnilo z ljubeznijo! Podarite svojemu cvetju in vrtu najboljši nov mini dom s tem edinstvenim koritom za rože.

Primerno je tudi za zunanje razmere, saj je izdelan iz kombinacije plastike in stekla.

Korito je vrhunsko, kvalitetno, odlično in vam bo služilo dolga leta.

Različna korita za rože zaokrožajo različne prostore, to korito pa se vsekakor najbolje poda k dnevnim sobam in balkonom.

Če razmišljate, da bi dobili idealno darilo za svoje najdražje, smo prepričani, da vam bo s tem izdelkom uspelo, saj je tako univerzalen in trpežen, a v morju drugih izbir popolnoma drugačen.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
50 cm 20 cm 20 cm
60 cm 30 cm 30 cm
80 cm 40 cm 40 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.