Okrasni lonec Couple Seaside Black

Od: 119,00 

Ste v večnem iskanju popolnega lonca za vaše najljubše rože? Se nikakor ne morete dogovoriti z družino glede izbire cvetličnih loncev? Lahko vam pomagamo! Pravzaprav izbira ni težka, če naletite na prave izdelke!

Naš novi lonec za rože je v minimalističnem slogu, vendar se zaradi detajlov razlikuje od drugih.

Cvetlični lonci postajajo vse bolj priljubljeni, zakaj torej ne bi tudi vi sledili trendu časa?

Odpornost tega izdelka je zagotovljena, saj je izdelan iz materiala ‘fiberglass’, dobro znane in široko uporabljene kombinacije plastike in stekla.

Le en korak vas loči od okrasitve vašega doma po vaših željah!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
42 cm 45 cm
52 cm 55 cm
60 cm 66 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.