Cvetlični lonec Rectangular Black

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

So vam všeč pravokotne oblike? In druge različice tega? Če ste v dvomih, kako urediti svoj bivalni prostor, smo tu, da vam zadevo olajšamo.

Naš novi cvetlični lonec je v črnem odtenku in ga je enostavno kombinirati. Konstrukcija iz steklenih vlaken je ugodna za vse vremenske razmere.

Priporočamo, da poskusite ta cvetlični lonec postaviti na zaprte balkone.

Dopolnite vzdušje na večerji, srečanjih ali družinskih srečanjih s tem edinstvenim loncem.

Številne izbire cvetličnih loncev lahko dajo vtis, da ni enostavno urediti svojega prostora, vendar smo zato tukaj, da vam dokažemo nasprotno.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
30 cm 30 cm 60 cm
40 cm 40 cm 80 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.