Cvetlični lonec Rectangular White Glossy

Od: 149,00 

Okrasni lonec ‘obrnjen pravokotnik’ je res najboljša izbira, ko želite, da vaša dnevna soba pridobi na eleganci. Motite se, če mislite, da ljudje, ki živijo v idealno stilskih domovih, za to porabijo veliko denarja.

Njihova skrivnost je bila vedno v podrobnostih. Toplo priporočamo, da s tem cvetličnim loncem obogatite svoje prostore, saj ne daje le pridiha prefinjenosti, ampak tudi razkošja.

Cvetlični lonec je zaradi svoje konstrukcije – steklenih vlaken zelo odporen.

Lonec je v čudoviti beli barvi, zato ga je na več načinov zelo enostavno kombinirati.

Zaradi materialov iz katerih je lonec izdelan, ga lahko postavite v notranjih in zunanjih prostorih.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
30 cm 30 cm 60 cm
40 cm 40 cm 80 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.