Okrasni lonec Diamont Mother of shell Brown

239,00 

Šifra: P-701029 Kategoriji: ,

Vam je všeč morje? In školjke? Kaj pa diamanti? Ah, ja, večni so! In večna je tudi naša vaza ‘Mati diamantov’, ki smo jo poimenovali po njeni edinstvenosti. V obilici ponudbe vaz za rože se iskanje prave morda sliši kot težka naloga, a pri naših oblikovalcih ne.

Ta okrasni lonec je narejen iz pravih školjk in bo v vaš dom prinesel čudovit vonj po morju. Radi poslušate zvoke valov? Vas to pomirja? Da to dosežete, vam ni treba več potovati daleč, od zdaj naprej je dovolj, da uživate v svojem novem okrasnem loncu, ki zagotavlja popolnoma enak občutek, a od zdaj naprej, kadar koli želite.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
24 cm 47 cm
Dimenzija:

BISERNA MATI – ŠKOLJKE

Vaze iz pravih školjk so postali pravi hit po vsem svetu! Školjke so prave, včasih pa so bili v njih biseri.

Ročno izdelane vaze iz pravih školjk so prava umetnost! Predvsem so v dveh različicah, brušeni in lakirani, kupci pa se za izdelek odločijo harmonično v popolni kombinaciji videza svojega bivalnega prostora.

Pomembno je omeniti, da naj ljubitelji vaz za cvetje iz pravih školjk hranijo svoje vaze čim dlje v zaprtih prostorih. Kalup je izdelan iz poliestra na katerega so dodatno vlite školjke.

Biserna mati daje prefinjen videz vsakemu predmetu in je najbolj oboževana med ljubitelji cvetja, saj v takšni kombinaciji vnese dodatno življenje in eleganco.

Zelo pogosto je ta surovina zaradi svoje edinstvenosti in prefinjenosti izbira tudi pri izdelavi unikatnih daril.

Vaze za rože iz školjk so že od nekdaj krasili domove ljudi.