Korito za rože Balcony Concrete

Od: 69,00 

Preprostost v kombinaciji z pravo mero umetnosti je prava izbira, ko gre za okrasitev vašega doma. Če ste naveličani listanja revij za urejanje okolice, vam ponujamo preprosto in popolno rešitev – korita za rože! Če še niste preizkusili moči korit, je zdaj pravi čas, da jo doživite. Njihove moči pri polepšanju prostora ne gre podcenjevati.

Preizkusite novo korito za rože iz steklenih vlaken še danes in ugotovite, zakaj se vse več ljudi odloča za okrasitev svojih domov s sodobnimi in vzdržljivimi koriti!

Na voljo je v kovinsko sivi barvi.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
50 cm 20 cm 20 cm
60 cm 30 cm 30 cm
80 cm 40 cm 40 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.