Cvetlični lonec Partner Seaside Natural

159,00 359,00 

Če ste se našli, da iščete popoln lonec za rože, ki bo navdušil vsako damo, vedite, da ste na pravem mestu! Naša ekipa je ustvarila vazo iz steklenih vlaken, ki bo končno dala don vašim najljubšim rožam, kot ste vedno sanjali!

V današnjem burnem življenju se zdi, da z malo prostega časa zmoremo malo narediti, a v resnici temu ni tako!

Najpomembneje je, da se osredotočimo na preprostost notranjosti našega čudovitega doma, ter se obdamo s cvetjem in življenjem. Ta cvetlični lonec bo s svojo snežno belo barvo prinesel veselje v vaše življenje!

Vaze so bile vedno odraz statusa, a tudi odnosa!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
VišinaPremer
70 cm30 cm
90 cm37 cm
120 cm50 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.