Okrasni lonec Bowl Mother of pearl

Od: 239,00 

Šifra: P-701023 Kategoriji: ,

Ste velik oboževalec okrasnih loncev? Jih radi uporabljate za različne namene? Če ste na ta vprašanja odgovorili pritrdilno, vam s ponosom predstavljamo unikaten, majhen cvetlični lonec, ki je pravzaprav primeren za shranjevanje različnih predmetov.

Izdelan je z ljubeznijo iz školjk iz morskih in oceanskih globin in je kot nalašč za shranjevanje vašega dragocenega nakita.

Predlagamo, da ta okrasni lonec uporabite kot okras za različne mize in mize v vašem domu.

Okrasni lonci imajo res široko uporabo, ta pa lahko služi tudi kot idealno darilo za vse tiste, ki jih imate radi in vam je mar. Dajte jim vedeti, da mislite nanje.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
40 cm 40 cm 24 cm
60 cm 55 cm 33 cm
70 cm 74 cm 36 cm
Dimenzija:

, ,

BISERNA MATI – ŠKOLJKE

Vaze iz pravih školjk so postali pravi hit po vsem svetu! Školjke so prave, včasih pa so bili v njih biseri.

Ročno izdelane vaze iz pravih školjk so prava umetnost! Predvsem so v dveh različicah, brušeni in lakirani, kupci pa se za izdelek odločijo harmonično v popolni kombinaciji videza svojega bivalnega prostora.

Pomembno je omeniti, da naj ljubitelji vaz za cvetje iz pravih školjk hranijo svoje vaze čim dlje v zaprtih prostorih. Kalup je izdelan iz poliestra na katerega so dodatno vlite školjke.

Biserna mati daje prefinjen videz vsakemu predmetu in je najbolj oboževana med ljubitelji cvetja, saj v takšni kombinaciji vnese dodatno življenje in eleganco.

Zelo pogosto je ta surovina zaradi svoje edinstvenosti in prefinjenosti izbira tudi pri izdelavi unikatnih daril.

Vaze za rože iz školjk so že od nekdaj krasili domove ljudi.