Okrasni lonec Partner Gold Leaves

Od: 228,99 

Šifra: P-901064 Kategoriji: ,

Vam je všeč jesen? Iščete kakšen dodatek za svoj dom, ki bo vanj vnesel toplino in sonce? Kaj menite o ideji okrasnega lonca iz zlatih listov?

Vemo, da vam je všeč… Iz tega razloga so naši oblikovalci ustvarili nenavadno vazo iz zlatih listov, ki bo v vaš dom prinesla toplino.

Izbira popolnega cvetličnega lonca za jedilnico ni več naporen proces. Zdaj ni nič lažjega kot izboljšati svoj jedilni prostor.

Vaza je odlična tudi kot darilo dragim ženskam. Okrasni lonci za rože so se že od nekdaj uporabljali za različne namene, mi smo vse to še izboljšali.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
80 cm 37 cm
100 cm 47 cm
Dimenzija:

,

ZLATI LISTIČI

Ljudje so že od nekdaj privlačili dragocene ročne izdelke iz zlatih stvari. Cvetlični lonec iz tega materiala ima kalup iz poliestra, v katerega so dodani zlati lističi.

Priporočljivo je, da te cvetlične lonce hranite v notranjih prostorih, saj ne trpijo slabega vremena.

Popolnoma se prilegajo v vsak dom in zagotavljajo občutek dodatne prefinjenosti in razkošja.

Mnogi ljudje uporabljajo take ročne izdelke kot okraske same po sebi in ne samo za shranjevanje rož.

Prav tako so vaze tega posebnega dizajna idealno darilo za različne priložnosti, kot so poroke, prazniki in celo rojstni dnevi.

Zlato je plemenita kovina in mnogi ljudje verjamejo, da ima tudi zdravilno moč. Ni presenetljivo, da se vse več ljudi vsak dan odloča za dokončanje svojih ljubljenih domov na ta način in s tem materialom.

Takojšnja rešitev za dvig vašega doma na povsem novo, sofisticirano raven, ki ste si jo vedno želeli!