Okrasni lonec Boat Mother of pearl

Od: 239,00 

Šifra: P-701011 Kategoriji: ,

Lep, unikaten, majhen, bel okrasni lonec vam bo služil za različne namene. Cvetlični lonci odlično dopolnjujejo mize in police, vse več ljudi pa želi najti izdelke iz 100 % naravnih materialov.

Naš cvetlični lonec bo v vas prebudil morsko deklico, zato smo jo poimenovali »Mermaid from the Biser Islands«. Vsaka školjka skriva svojo skrivnost, naš okrasni lonec pa bo vašemu ljubljenemu domu dodal mističnost in prefinjenost.

Še nikoli ni bilo lažje oblikovati prostor, v katerem živite danes. A medtem ko je izbira dodatkov res večja, je najpomembneje, da negujete svoj stil in seveda naravnost. Kakšen slog cenite?


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
60 cm 26 cm 30 cm
80 cm 36 cm 40 cm
Dimenzija:

,

BISERNA MATI – ŠKOLJKE

Vaze iz pravih školjk so postali pravi hit po vsem svetu! Školjke so prave, včasih pa so bili v njih biseri.

Ročno izdelane vaze iz pravih školjk so prava umetnost! Predvsem so v dveh različicah, brušeni in lakirani, kupci pa se za izdelek odločijo harmonično v popolni kombinaciji videza svojega bivalnega prostora.

Pomembno je omeniti, da naj ljubitelji vaz za cvetje iz pravih školjk hranijo svoje vaze čim dlje v zaprtih prostorih. Kalup je izdelan iz poliestra na katerega so dodatno vlite školjke.

Biserna mati daje prefinjen videz vsakemu predmetu in je najbolj oboževana med ljubitelji cvetja, saj v takšni kombinaciji vnese dodatno življenje in eleganco.

Zelo pogosto je ta surovina zaradi svoje edinstvenosti in prefinjenosti izbira tudi pri izdelavi unikatnih daril.

Vaze za rože iz školjk so že od nekdaj krasili domove ljudi.