Okrasni lonec Boat Mother of pearl Brown

Od: 239,00 

Šifra: P-701030 Kategoriji: ,

Mozaik cvetličnih loncev, ki pogosto spominja na zmajeve luske, je že osvojil srca ljubiteljev okrasnih loncev po vsem svetu! Ste tudi vi ljubitelj podobnih okrasnih loncev?

Vaza je narejena iz školjk in je na voljo v naravnih rjavih odtenkih. Popoln detajl za vaš dom, ki ima lahko več uporab.

Ljubitelji nakita priznavajo, da je ta vaza odličen ‘dom’ za njihovo zbirko dragocenega nakita. V njem lahko postrežete tudi majhne sladice, kot so bonboni in čokolade.

Tudi praznovanja ne gredo brez prave posode, zato priporočamo, da si nabavite le en večnamenski detajl, ki bo poskrbel za vse potrebne učinke.

Priporočamo, da ga hranite v zaprtih prostorih zaradi naravnih materialov, iz katerih je izdelan.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
60 cm 26 cm 30 cm
80 cm 36 cm 40 cm
Dimenzija:

,

BISERNA MATI – ŠKOLJKE

Vaze iz pravih školjk so postali pravi hit po vsem svetu! Školjke so prave, včasih pa so bili v njih biseri.

Ročno izdelane vaze iz pravih školjk so prava umetnost! Predvsem so v dveh različicah, brušeni in lakirani, kupci pa se za izdelek odločijo harmonično v popolni kombinaciji videza svojega bivalnega prostora.

Pomembno je omeniti, da naj ljubitelji vaz za cvetje iz pravih školjk hranijo svoje vaze čim dlje v zaprtih prostorih. Kalup je izdelan iz poliestra na katerega so dodatno vlite školjke.

Biserna mati daje prefinjen videz vsakemu predmetu in je najbolj oboževana med ljubitelji cvetja, saj v takšni kombinaciji vnese dodatno življenje in eleganco.

Zelo pogosto je ta surovina zaradi svoje edinstvenosti in prefinjenosti izbira tudi pri izdelavi unikatnih daril.

Vaze za rože iz školjk so že od nekdaj krasili domove ljudi.