Okrasni lonec Partner Banana

Šifra: P-701053 Kategoriji: ,

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

So vam všeč gozdovi? In deževni gozd? Ali ste vedeli, da je mogoče izdelati cvetlični lonec iz bananinega lista? Nemogoče! A kljub temu je naši ekipi uspelo ustvariti nekaj povsem revolucionarnega!

Ta vaza razveseljuje vse, ki ljubite in spoštujete naravo in je idealen pripomoček za vaš dom. Naše priporočilo bi bilo, da ta cvetlični lonec hranite v spalnici, dnevni sobi ali delovni sobi za boljši življenjski navdih.

Vaza ima svojo naravno barvo, ki izhaja iz listov bananinega drevesa. Zdaj je pravi čas, da si rečete, da se želite vrniti k svojim koreninam in naravi. Ta izdelek vas bo za vedno navdihnil. Spoštujmo naravo, da bo ona spoštovala nas!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
60 cm 48 cm
90 cm 56 cm
Dimenzija:

,

BANANA – LES

Okrasne lonce lahko izdelamo tudi iz listov banane. Takšni lonci so vedno lakirani, da dosežejo najbolj razkošen in prefinjen videz. Notranji del, torej kalup, je izdelan iz poliestra.

Priporočljivo je, da za okrasitev notranjosti uporabite okrasne lonce iz tega materiala.

Bananin list ne trpi zunanjih vremenskih razmer, zato je priporočljiva uporaba znotraj.

Ta material je zelo iskan, saj prispeva k naravnosti prostora, v katerem so takšni lonci. Marsikdo se odloči za takšne okrasne lonce tudi za večje poslovne prostore, ker dodajo pravo mero elegance.

Na voljo je v različnih naravnih tonih in barvah, najpogostejši odtenki pa so rjavi. Sčasoma ne prevzame drugačne barve in je dolgotrajen in trpežen material.

Poleg vsega naštetega je izdelava okrasnih loncev iz listov banan tudi okolju prijazna, kar še dodatno poudarja pomen, zakaj si vse več ljudi želi izbrati ta material zase in za svoj dom.