Okrasni lonec Globe Shellstar

Šifra: P-701032 Kategoriji: ,

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Cvetlični lonec Shellstar, primeren za vse vaše prostore, bo navdušil vsakega mimoidočega! Ta lonec izstopa iz poplave drugih, predvsem zaradi materiala iz katerega je izdelan in zaradi čudovite biserne barve.

Ta okrogel okrasni lonec v beli barvi spominja na školjke, morje in bisere, in če ga dopolnite s svojimi najljubšimi rožami, smo prepričani, da ne boste mogli odtrgati pogleda.

Ima vaša žena, punca, prijateljica, mama rada cvetlične lonce? Niste prepričani, kaj ji dati za darilo? Ni vam potrebno več skrbeti za to. Naša ekipa je posebej oblikovala to prefinjeno vazo, da imate idealno darilo za svoje najdražje vedno na dosegu roke!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
30 cm 30 cm
40 cm 47 cm
60 cm 74 cm
Dimenzija:

, ,

BISERNA MATI – ŠKOLJKE

Vaze iz pravih školjk so postali pravi hit po vsem svetu! Školjke so prave, včasih pa so bili v njih biseri.

Ročno izdelane vaze iz pravih školjk so prava umetnost! Predvsem so v dveh različicah, brušeni in lakirani, kupci pa se za izdelek odločijo harmonično v popolni kombinaciji videza svojega bivalnega prostora.

Pomembno je omeniti, da naj ljubitelji vaz za cvetje iz pravih školjk hranijo svoje vaze čim dlje v zaprtih prostorih. Kalup je izdelan iz poliestra na katerega so dodatno vlite školjke.

Biserna mati daje prefinjen videz vsakemu predmetu in je najbolj oboževana med ljubitelji cvetja, saj v takšni kombinaciji vnese dodatno življenje in eleganco.

Zelo pogosto je ta surovina zaradi svoje edinstvenosti in prefinjenosti izbira tudi pri izdelavi unikatnih daril.

Vaze za rože iz školjk so že od nekdaj krasili domove ljudi.