Cvetlični lonec Partner White Glossy

Od: 228,99 

Visok, bel cevtlični lonec za vse ljubitelje tako svežega kot umetnega cvetja. Še nikoli ni bilo lažje vnesti svežino v svoj dom kot danes!

Ta eleganten ženski lonec za rože je idealen za spalnice, jedilnice in dnevne sobe. Lonec smo izdelali iz kombinacije stekla in plastike, tako da ga lahko hranite zunaj brez strahu da bi ga poškodovale različne vremenske razmere.

Poroke, materinski dan, dan žena… Vse to so prazniki, ki zahtevajo idealno darilo za osebo, ki vam nekaj pomeni. Vse smo vam olajšali s tem čudovitim okrasnim loncem – pokažite jim, koliko vam pomenijo in kako jih cenite!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
80 cm 37 cm
100 cm 47 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.