Okrasni lonec Welcome

Vgravirani okrasni lonci so bili vedno iskani, vendar se je naša ekipa odločila, da celo popravi njihov dizajn. Ta siv cvetlični lonec je zelo prefinjen in vašemu domu doda pridih razkošja.

Od: 339,00 

Vgravirani okrasni lonci so bili vedno iskani, vendar se je naša ekipa odločila, da celo popravi njihov dizajn. Ta siv cvetlični lonec je zelo prefinjen in vašemu domu doda pridih razkošja.

Cvetlični lonci se se uporabljajo samo za rože, ampak so lahko okras že sami po sebi. Naš lonec je odporen na številne vremenske razmere, saj je izdelan iz steklenih vlaken.

To je resnično popolno darilo, ne glede na to, ali se odpravljate na poroko, rojstni dan ali pa želite le prijetno presenetiti svojo ljubljeno osebo.

Naš predlog bi bil, da ta izdelek postavite v dnevno sobo ali delovno sobo. Idealen je tudi za spalnice.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
90 cm 40 cm
120 cm 55 cm
150 cm 62 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.