Okrasni lonec Torin Abaca Rope

Šifra: P-701041 Kategoriji: ,

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Iščete cvetlični lonec iz naravnih materialov? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam bo ta lonec zelo všeč! Izdelan iz bananine vrvi, primernen za shranjevanje v vašem ljubljenem domu.

Vaza je srednje visoke in rjave barve, ki spominja na drevesno lubje. Cvetlični lonec bo zagotovo navdušil vsakega obiskovalca vašega doma, zato ne zamerite naši ekipi, če vas vsi sprašujejo, kje ste ga dobili.

Poskrbite za svoje rože, kot one skrbijo za nas in jim dajte dom, ki si ga resnično zaslužijo – lonec je kakovosten, naraven, odporen, prijeten, topel in prijeten za oko.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
100 cm 49 cm
120 cm 57 cm
Dimenzija:

,

ABACA VRV

Ali ste vedeli, da lahko lonce za rože naredite tudi iz bananinih listov? Bananin list je ovit v vrvico, po tem se prilepi na notranji del lonca, torej kalup. Sam kalup je izdelan iz poliestra. Takšni lonci postajajo vse bolj priljubljeni.

Pomembno je omeniti, da je treba takšne izdelke hraniti v notranjosti vašega doma.

Cvetlični lonci Abaca Rope so osvojili srca ljudi po vsem svetu, saj je njihov videz povsem naraven, a hkrati drugačen! Če je kakšna surovina idealna za izdelavo cvetličnih loncev, potem bi to bili bananini listi, saj vaš domači vrt naredijo pravo malo oazo gozda in deževnega gozda!

Predvsem je v različnih odtenkih rjave, vendar temnejši odtenki bež in smetane niso redki. Pomembno je omeniti, da je ta surovina 100% naravna, razen za proizvodnjo poliestrskih kalupov, zaradi česar je naravna pri ekološko pomembnih vprašanjih človeštva.