Okrasni lonec Partner Mother of pearl

Od: 489,00 

Šifra: P-701001 Kategoriji: ,

Prefinjeni in elegantni cvetlični lonci iz pravih školjk bodo prinesli razkošje v vaš dom. Ni vam več treba porabiti velikih količin denarja, da bi vaša hiša izgledala prefinjeno.

Vaza je visoka in radi ji pravimo “mati diamantov”. Se spomnite vseh tistih filmov, ki pravijo, da so diamanti za vedno in da je ženska duša kot duša oceana, polna skrivnosti?

Cvetlični lonec bo navdušil vsako ljubljeno osebo kateri boste podarili to darilo. Čeprav vaze postajajo vse bolj priljubljene, je še vedno pomembno najti in negovati osebni slog v široki ponudbi, da bi vašemu domu dali pečat posebnega in prefinjenega okusa.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
87 cm 34 cm
96 cm 43 cm
111 cm 49 cm
Dimenzija:

, ,

BISERNA MATI – ŠKOLJKE

Vaze iz pravih školjk so postali pravi hit po vsem svetu! Školjke so prave, včasih pa so bili v njih biseri.

Ročno izdelane vaze iz pravih školjk so prava umetnost! Predvsem so v dveh različicah, brušeni in lakirani, kupci pa se za izdelek odločijo harmonično v popolni kombinaciji videza svojega bivalnega prostora.

Pomembno je omeniti, da naj ljubitelji vaz za cvetje iz pravih školjk hranijo svoje vaze čim dlje v zaprtih prostorih. Kalup je izdelan iz poliestra na katerega so dodatno vlite školjke.

Biserna mati daje prefinjen videz vsakemu predmetu in je najbolj oboževana med ljubitelji cvetja, saj v takšni kombinaciji vnese dodatno življenje in eleganco.

Zelo pogosto je ta surovina zaradi svoje edinstvenosti in prefinjenosti izbira tudi pri izdelavi unikatnih daril.

Vaze za rože iz školjk so že od nekdaj krasili domove ljudi.