Okrasni lonec Fa High Concrete

Od: 138,99 

Marmorno sive barve cvetlični lonec bo v vaš dom prinesel pravo mero preprostosti, a tudi stila. Izdelava iz steklenih vlaken prispeva k njegovi odpornosti, zato vam ni treba skrbeti kje ga boste postavili.

Cvetlični lonec je najbolj primeren za dnevne sobe in delovne sobe, lahko pa ga postavite tudi v jedilnico, če je v minimalističnem slogu.

Ta vaza je idealna tudi kot darilo, saj je univerzalna, a hkrati edinstvena in drugačna.

Cvetlični lonci so že od nekdaj dopolnjevali domove ljudi, naši oblikovalci pa so se odločili, da vse skupaj postavijo na veliko višjo in drugačno raven.

Bodite opaženi z zelo malo truda s tem izdelkom!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
70 cm 34 cm
100 cm 50 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.