Okrasni lonec Elco Smooth Natural

Od: 429,00 

Prišel je eleganten lonec za rože! Vsi že vemo, da lahko cvetlični lonci dopolnijo vsak kotiček vašega doma, zavedamo pa se tudi, da se je težko odločiti za pravega. Vendar je zdaj vse veliko lažje, kot ste mislili.

Ta visok bel cvetlični lonec smo izdelali posebej za vse, ki želijo na pravi način skrbeti za svoje rože. Zakaj ne bi poskusili okrasiti vaš prostor s šopkom rož v tem prečudovitem loncu?

Primeren je za notranjo in zunanjo uporabo saj je izdelan iz kombinacije stekla in plastike (FIBERGLASS).

Katera je vaša najljubša barva notranjosti? Katere dodatke za dom iščete vi?


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
90 cm 37 cm
120 cm 42 cm
120 cm 50 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.