Cvetlični lonec Partner Black

Od: 198,99 

Ženski eleganten črni lonec za rože, ki je na voljo v prefinjeni obliki, bo navdušil vas in vaše najdražje. Ta vaza je odlična izbira za poslovne prostore kot tudi za dnevne sobe.

Radi preživite veliko časa v svojem domu in gostite ljudi, ki vam nekaj pomenijo? Zakaj ne bi te izkušnje dvignili na višjo raven in v njej uživali na polno?

Za maksimalne užotke v vašem domu vam ni več treba osvežiti celotnega prostora, dovolj je le prava izbira dodatkov, v tem primeru okrasnega lonca.

Cvetlični lonec je izdelan iz steklenih vlaken. Na voljo v mat črni barvi. Za vse, ki znate živeti s stilom.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
80 cm 37 cm
100 cm 47 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.