Cvetlični lonec Jar Smooth Natural

Od: 249,00 

Cvetlični lonec za rože v beli barvi, ki bo navdušil vsako žensko! Pravi čas je, da si privoščite nekaj prefinjenega in v svoj dom vnesete pravo mero svežine. Cvetlični lonci so idealni za doseganje takšnega učinka učinka!

Okrasni lonec je zanimive oblike in zagotavlja maksimalno odpornost na različne pogoje zaradi materiala iz katerega je izdelana (FIBERGLASS – kombinacija stekla in plastike).

Cvetlični lonci bodo močno polepšali vaš dom in zagotovili idealen mini dom za vaše rože. Predlagamo, da v ta čudovit izdelek postavite sveže rože.

Mogoče pa želite nekoga presenetiti s šopkom rož in tem izdelkom? To bi bila najboljša ideja!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
48 cm 48 cm 62 cm
52 cm 24 cm 90 cm
60 cm 60 cm 103 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.