Okrasni lonec Globe Abaca Rope

Od: 149,00 

Šifra: P-701043 Kategoriji: ,

Imate radi naravo in jo spoštujete? So vam všeč umetnine iz 100% naravnega materiala? Če so vaši odgovori na ta vprašanja pritrdilni, smo prepričani, da boste navdušeni nad tem okrasnim loncem za rože.

Material iz katerega je lonec izdelan je ‘bananina vrv’, zato priporočamo, da ga hranite v notranjih prostorih. Cvetlični lonci so bili vedno različnih oblik, a mi smo se odločili ponuditi nekaj povsem novega.

Ljubitelji cvetličnih loncev cenijo naravo in brezpogojno ljubijo rastline, ki jih gojijo. Naša ideja je bila, da jim ob skrbi za rože omogočimo popoln občutek udobja, hkrati pa jim brez težav polepšamo bivalni prostor.

Na voljo je v barvi lesa.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
30 cm 30 cm
40 cm 47 cm
60 cm 74 cm
Dimenzija:

, ,

ABACA VRV

Ali ste vedeli, da lahko lonce za rože naredite tudi iz bananinih listov? Bananin list je ovit v vrvico, po tem se prilepi na notranji del lonca, torej kalup. Sam kalup je izdelan iz poliestra. Takšni lonci postajajo vse bolj priljubljeni.

Pomembno je omeniti, da je treba takšne izdelke hraniti v notranjosti vašega doma.

Cvetlični lonci Abaca Rope so osvojili srca ljudi po vsem svetu, saj je njihov videz povsem naraven, a hkrati drugačen! Če je kakšna surovina idealna za izdelavo cvetličnih loncev, potem bi to bili bananini listi, saj vaš domači vrt naredijo pravo malo oazo gozda in deževnega gozda!

Predvsem je v različnih odtenkih rjave, vendar temnejši odtenki bež in smetane niso redki. Pomembno je omeniti, da je ta surovina 100% naravna, razen za proizvodnjo poliestrskih kalupov, zaradi česar je naravna pri ekološko pomembnih vprašanjih človeštva.