Okrasni lonec Couple banana

Od: 519,00 

Šifra: P-701062 Kategoriji: ,

Ovalni okrasni lonec za cvetje naravne rjave barve, izdelan iz bananinih listov. Lonec je idealen dodatek vašemu domu, saj bo vnesel umirjenost in naravnost.

Vsi vemo, da se je človek v današnji dobi urbane tehnologije odmaknil daleč od narave, zato je bilo naše poslanstvo to končno spremeniti. Pravzaprav se je lonec za rože izkazal za idealno izbiro za doseganje takšnega učinka!

Čeprav se sliši preveč preprosto, vam zagotavljamo, da poskušate s tem cvetličnim loncem v svoj dom vnesti mir, lepoto in naravnost. Izžareva življenje, vi pa boste svojemu cvetju podarili nov, lep dom, o katerem lahko vsi le sanjajo.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
37 cm 41 cm
47 cm 53 cm
62 cm 70 cm
Dimenzija:

, ,

BANANA – LES

Okrasne lonce lahko izdelamo tudi iz listov banane. Takšni lonci so vedno lakirani, da dosežejo najbolj razkošen in prefinjen videz. Notranji del, torej kalup, je izdelan iz poliestra.

Priporočljivo je, da za okrasitev notranjosti uporabite okrasne lonce iz tega materiala.

Bananin list ne trpi zunanjih vremenskih razmer, zato je priporočljiva uporaba znotraj.

Ta material je zelo iskan, saj prispeva k naravnosti prostora, v katerem so takšni lonci. Marsikdo se odloči za takšne okrasne lonce tudi za večje poslovne prostore, ker dodajo pravo mero elegance.

Na voljo je v različnih naravnih tonih in barvah, najpogostejši odtenki pa so rjavi. Sčasoma ne prevzame drugačne barve in je dolgotrajen in trpežen material.

Poleg vsega naštetega je izdelava okrasnih loncev iz listov banan tudi okolju prijazna, kar še dodatno poudarja pomen, zakaj si vse več ljudi želi izbrati ta material zase in za svoj dom.