Korito za rože Balcony High Black

279,00 

Elegantno pravokotno korito za rože iz črnih steklenih vlaken.

Čudovit dodatek k vaši mizi ali dnevni sobi. To korito ima razkošen videz in daje vsakemu domu pravo mero prefinjenosti, ki je ni mogoče doseči na noben drug način.

Odporen dizajn, primeren za zunanjo in notranjo uporabo – izbira je vedno vaša!

Obožujemo novosti in vedno se trudimo slediti svetovnim trendom, zdaj pa lahko to storite tudi vi brez večjih naporov.

Korito za rože bo navdušilo vse, ki prepoznavate priznane stile, tiste, ki uživate v čudoviti notranjosti in zunanjosti, ter ljubitelje cvetja.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
88 cm 30 cm 75 cm
Dimenzija:

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.