Cvetlični lonec Partner soil

Od: 359,00 

Želite dobiti okrasni lonec iz trpežnega materiala, ki ga lahko uporabljate tako znotraj kot zunaj svojega doma? Ponujamo vam popolno rešitev brez težav! Naš novi lonec za rože je narejen iz znamenitega ‘fiberglasa’ in je narejen iz idealne teksture, ki se prilega različnim stilom.

Okrasni lonec je dovolj visok, da lahko vanj postavite vse svoje najljubše rože, edinstvenost pa dodaja zanimiva izrezljana oblika.

Lonec je zemeljske barve in bo tako prispeval k naravnosti prostora, ki vas obdaja.

Priporočamo, da ta cvetlični lonec uporabljate na balkonih in na vrtu. Toda zakaj bi se ustavili pri le enemu?


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
70 cm 30 cm
90 cm 37 cm
120 cm 50 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.