Cvetlični lonec Partner smooth Natural

Od: 359,00 

Zadnje čase so ljudje začeli na različne načine bogatiti svoje domove in vrtove, kar nas vsekakor veseli! Predstavljamo vam idealen lonec za rože iz steklenih vlaken, kombinacije stekla in plastike, ki je odporna na zunanje vremenske razmere.

Če iščete trpežen okrasni lonec, ki zagotavlja tudi sodoben dizajn, vedite, da se s tem elegantnim cvetličnim loncem ne boste zmotili.

Ženske so zagotovo največje ljubiteljice loncev, še posebej tistih, ki so namenjene rožam, zato če iščete tudi idealno darilo za ljubljeno osebo, vedite, da ste na pravem mestu!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
70 cm 30 cm
90 cm 37 cm
120 cm 50 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.