Cvetlični lonec Partner Seaside Black

Od: 198,99 

Kdo pravi, da črna vedno prinaša nesrečo? Večinoma je ravno nasprotno in danes lahko končno vidimo, kako se črna uporablja za izražanje prefinjenosti, pogosto pa tudi mode.

Ta okrasni lonec za rože bo idealno izrazil čudovite barve vaših najljubših šopkov in vse to v trenutku! Cvetlični lonci postajajo vse bolj priljubljeni, zato se potrudite, da svojega dobite pravočasno! Če niste prepričani, kateri cvetlični lonec izbrati, vam zagotavljamo, da s tem ni nič narobe!

Vaza je visoka, izdelana iz plastike in stekla visoke vzdržljivosti in kakovosti. Idealna je tudi kot darilo, zaradi svoje univerzalnosti, a hkrati edinstvenosti.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
70 cm 30 cm
90 cm 37 cm
120 cm 50 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.