Okrasni lonec Partner Mother of pearl brown

Od: 489,00 

Šifra: P-701022 Kategoriji: ,

Iščete res velik lonec za rože, ki odlično dopolnjuje vaš posel in delovno okolje? Ali pa želite svoj poslovni prostor postaviti na sofisticirano raven? To ne bi smel biti več problem…

Cvetlični lonec je idealna tudi za velike dnevne sobe. Posoda je dovolj velika, da lahko v njej shranite poljubne rože.

Predstavljamo vam unikatno veliko vazo iz pravih školjk. Na voljo je v naravni barvi in ​​daje vsakemu prostoru dozo mističnosti in prefinjenosti.

Priporočamo nekaj, kot je Drevo življenja, prav zaradi pomena in sporočila. V kombinaciji s tem okrasnim loncem pride do izraza narava, a tudi vaš poseben stil in okus.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
87 cm 34 cm
96 cm 43 cm
111 cm 49 cm
Dimenzija:

, ,

BISERNA MATI – ŠKOLJKE

Vaze iz pravih školjk so postali pravi hit po vsem svetu! Školjke so prave, včasih pa so bili v njih biseri.

Ročno izdelane vaze iz pravih školjk so prava umetnost! Predvsem so v dveh različicah, brušeni in lakirani, kupci pa se za izdelek odločijo harmonično v popolni kombinaciji videza svojega bivalnega prostora.

Pomembno je omeniti, da naj ljubitelji vaz za cvetje iz pravih školjk hranijo svoje vaze čim dlje v zaprtih prostorih. Kalup je izdelan iz poliestra na katerega so dodatno vlite školjke.

Biserna mati daje prefinjen videz vsakemu predmetu in je najbolj oboževana med ljubitelji cvetja, saj v takšni kombinaciji vnese dodatno življenje in eleganco.

Zelo pogosto je ta surovina zaradi svoje edinstvenosti in prefinjenosti izbira tudi pri izdelavi unikatnih daril.

Vaze za rože iz školjk so že od nekdaj krasili domove ljudi.